hotel pakket

overnachtingen

Met temperaturen van -30°C is kamperen niet verstandig. Je krijgt 2 maanden voorafgaand aan de reis, de adressen van de finishlocaties toegestuurd, zodat je zelf een hotel in de buurt kan uitzoeken. Je kan ook gebruik maken van het hotelarrangement van SCANDIC RUN. We geven je een vaste prijs voor alle hotels voor de hele week.

Het hotel pakket bestaat uit 8 overnachtingen; te weten van vrijdag 31 januari t/m zaterdag 8 februari. Zaterdagochtend 1 februari verwachten we iedereen uiterlijk 08:00 op de startlocatie in Göteborg. Misschien heb je al gekeken naar een veerboot. De boot Kiel-Göteborg is een veel gebruikte veerdienst, maar komt te laat aan om de start mee te maken. Daarom adviseren we je om vrijdag al aan te komen in Göteborg. Vrijdagavond 7 februari om 20:00 hebben we de prijsuitreiking en afsluiting van de week. Aansluitend maken we er samen een feestje van onder begeleiding van een voltallige band. Dit is dan ook de reden dat het hotel pakket uit totaal 8 overnachtingen bestaat.

We hebben geprobeerd om hotels te boeken dichtbij de finishlocaties. Op sommige dagen zal je vanaf de finishlocatie nog 10 minuten moeten rijden naar het hotel en op andere dagen kan je lopend naar je hotelkamer. De exacte adressen van de finishlocaties worden op 20 november, met het versturen van het handboek, bekend gemaakt. Alle hotels zijn middenklasse hotels met minimaal 3-sterren. Met het afnemen van het hotelpakket worden de overnachtingen compleet voor je verzorgd. Je kan ’s avonds inchecken door je te legitimeren bij de receptie en ’s ochtends aanschuiven bij het ontbijt (inbegrepen bij de prijs). Geen stress dus als je de boekingsgegevens niet terug kan vinden!

De prijs van het hotel arrangement:
– 1 persoons kamer: €992,- (€124- per nacht)
– 2 persoons kamer: €1.136- (€142,- per nacht)
– 3 persoons kamer: €1.600,- (€200,- per nacht. Let op: het 3e bed bestaat meestal uit een opvouwbed met minder comfort dan een normaal bed)
Op deze diensten is geen BTW van toepassing. De prijs is per kamer exclusief ticket, exclusief parkeerkosten en inclusief ontbijt.

Je kunt per mail (info@scandicrun.com) aangeven of jouw team gebruik wil maken van het hotel arrangement. Geef hierbij ook aan of je gescheiden bedden wilt. Je ontvangt een hiervoor aan aparte factuur.

We hebben een beperkt aantal hotelkamers beschikbaar.