over scandic run

Leer SCANDIC RUN kennen

Wat doet SCANDIC RUN

?

De organisatie van SCANDIC RUN bestaat uit een groep Scandinavië liefhebbers die tevens ontzettend veel houden van autorijden! Uit onze liefde voor deze twee thema’s, en de wens om dit avontuur te kunnen delen met meer mensen, is SCANDIC RUN ontstaan. 

Waarom vinden we Scandinavië zo leuk? Hier kan je in de winter nog rijden op besneeuwde wegen! Stuurmanskunsten zijn een vereiste. In de rest van Europa worden de wegen veelal volledig sneeuwvrij gemaakt. In Zweden, Noorwegen en Finland wordt er ook wel aan sneeuwruimen gedaan, maar er blijft genoeg over om flink veel plezier mee te hebben! En in de zomer is het ook net even anders dan de rest van Europa. Lang niet alle wegen zijn geasfalteerd waardoor je urenlang op gravelwegen kan rijden. Zeg nou zelf, rijden op schoon asfalt kan iedereen. Geef ons maar een uitdaging! Daarnaast kan je hier vertoeven in de uitgestrekte wildernis. Kan je je voorstellen dat je een half uur rijdt op een weg en helemaal niemand tegenkomt?
(oké, een rendier dan…) Hier kan het nog! Scandinavië biedt fantastische routes langs meren, bossen en fjorden.

De vele jaren ervaring die we op hebben gedaan in deze landen willen we graag gebruiken om jullie mee te laten genieten van de roadtrip ervaring. Ga jij met ons het avontuur aan?